BMC Moerdijk

BMC Moerdijk is een oplossing voor de verwerking van pluimveemest in Nederland. Door deze mest te verbranden, produceren we op duurzame wijze elektriciteit en zorgen we er tevens voor dat de mineralen worden hergebruikt.

Binnen BMC-Moerdijk streven wij naar een veilige werkomgeving. Om dit te optimaliseren zochten wij een systeem om apparatuur veilig op te leveren en dit duidelijk te visualiseren voordat de onderhouds/reparatiewerkzaamheden aanvangen.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


"Samen met Altec hebben we hiervoor een LoTo-systeem (Lock out, Tag out) ontwikkeld wat een enorm praktisch hulpmiddel blijkt bij veilig werken."

"Bo van Oevelen - Senior Shift Coördinator"

 

De oplossing bestaat uit een maatwerk software oplossing op basis van NiceLabel PowerForms, TTP-300 series printers en verschillende kleuren kunststof tags.

  • De software wordt naar wens ingericht in overleg met de eindgebruikers om tot een zo passend mogelijk resultaat te komen.
  • De TTP-series printers zijn bewezen stabiele en eenvoudige printers die zeer goed op speciale materialen kunnen printen.
  • De kunststof tags zijn nauwelijks scheurbaar en zijn zeer duidelijk te bedrukken om de nodige informatie te laten zien om zo veilig mogelijk te werken

Aanvullende Informatie

Branche Lockout Tagout
Omschrijving Lockout Tagout systeem voor BMC Moerdijk
Naam BMC Moerdijk

Productbeschrijving van "BMC Moerdijk"

Deze oplossing is in samenwerking met ALTEC industrial identification B.V. tot stand gekomen. Door nauw samen te werken met de betrokken mensen, kan er een maatwerk oplossing worden opgeleverd die voldoet aan specifieke wensen van BMC Moerdijk.

Bent u ook op zoek naar een oplossing om uw shutdowns of onderhoud zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren? Neem dan gerust contact op met onze binnendienst.

Tel: 078-615 20 33

Email: info@altec.nl