Brink Towing Systems

Achtergrond
Brink Towing Systems B.V. (voorheen Thule Towing Systems B.V.) is een internationale producent en leverancier van trekhaken, met een fabriek in Staphorst en diverse productievestigingen wereldwijd. 

Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


 

Labeltoepassing


Typeplaatjes

Zilver polyester

 

 

Elke trekhaak een uniek typeplaatje

Al meer dan 5 jaar laat Brink ons de labels produceren die zij gebruiken voor het identificeren van hun trekhaken. Zij leveren dit aan verschillende automerken als standaard typeplaatje. Hierdoor kan Brink veel flexibeler typeplaatjes produceren, terwijl de snelheid van het produceren ook vele malen hoger ligt.

Samen met Brink is er voor een zilver polyester gekozen. Dit zilveren polyester bevat een zeer goede kleefstof, waardoor het voor Brink ideaal is om te gebruiken als typeplaatje voor hun trekhaken. Ondanks dat het geen gegraveerd plaatje is, heeft het toch de uitstraling en kwaliteit van een hoogwaardig typeplaatje.

 

Aanvullende Informatie

Branche Typeplaatjes
Omschrijving Typeplaatjes voor op trekhaken
Naam Brink Towing Systems

Productbeschrijving van "Brink Towing Systems"

Dit project is in samenwerking met ALTEC industrial identification B.V. tot stand gekomen. Door nauw samen te werken met de betrokken mensen, kan er een maatwerk labeloplossing worden opgeleverd die voldoet aan specifieke wensen van de klant.

Bent u ook op zoek naar een labeloplossing?
Neem direct contact op:

T  078-615 20 33

E  info@altec.nl