Janssen-Fritsen

In 1950 werd Janssen-Fritsen opgericht als "fabriek voor speeltoestellen". De laatste jaren richten ze zich op het bewegingsonderwijs en de turnsport. Ook buiten Nederland springt hun kwaliteit in het oog. Zo leverden ze de turntoestellen voor de Olympische Spelen van Mexico, München, Barcelona, Athene en Beijing.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


In hun ultramoderne magazijn hebben zij vele duizenden onderdelen en verschillende producten op voorraad. De variatie in deze producten is enorm. Zo levert Janssen-Fritsen bijvoorbeeld complete wedstrijd turntoestellen, maar ook alle producten voor het bewegingsonderwijs. Om al hun producten te voorzien van een label, waren zij op zoek naar één label die ze op elke ondergrond konden aanbrengen.

 

"Vanwege de hoge mate van variatie in onze producten, zochten we een label dat op allerlei soorten ondergronden zou blijven plakken. Uiteindelijk zijn we met Altec in conclaaf gegaan en hebben zij ons een zeer goed plakkend gegoten vinyl geadviseerd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor allerlei moeilijke ondergronden en bleek ook voor ons de juiste keuze te zijn. Het label plakt bijvoorbeeld zeer goed op allerlei turntoestellen, scoreborden en zelfs op onze turnmatten."

"Geert Korzilius - Operations Manager Janssen-Fritsen"

 

Om de oplossing nog eenvoudiger te maken wordt er gebruik gemaakt van NiceLabel Automation. Vanuit hun eigen ERP-systeem (Microsoft Dynamics AX) wordt een CSV-file gegenereerd. NiceLabel Automation monitort een bepaalde folder en op het moment dat Dynamics deze file genereert en in deze folder opslaat, “pakt” NiceLabel Automation deze file op en verwerkt de variabele informatie tot een perfect label

Aanvullende Informatie

Branche Typeplaatjes
Omschrijving Identificatie van verschillende sporttoestellen
Naam Janssen-Fritsen

Productbeschrijving van "Janssen-Fritsen"

Deze oplossing is in samenwerking met ALTEC industrial identification B.V. tot stand gekomen. Door nauw samen te werken met de betrokken mensen, kan er een maatwerk oplossing worden opgeleverd die voldoet aan specifieke wensen van Janssen-Fritsen.

Bent u ook op zoek naar typeplaten voor op moeilijke ondergronden? Neem dan gerust contact op met onze binnendienst.

Tel: 078-615 20 33

Email: info@altec.nl