De <b>LASSIE 2 ghs labelprinter</b> is onze oplossing om te voldoen aan de GHS/CLP wetgeving. Deze full color oplossing kan verschillende formaten label printen zonder rol te wisselen.

De LASSIE 2 GHS printer

LASSIE 2

LASSIE 2 is een erg veelzijdige full color oplossing die in te zetten is om vele formaten labels te printen. Uw kleine, maar ook uw grote flesjes of potjes kunnen voorzien worden van een perfect label op maat door het ingebouwde snijmes. In combinatie met onze LASSIE 2 software wordt het beheren van de etiketten van uw gevaarlijke stoffen een fluitje van een cent.

Neem contact op met onze binnendienst voor een online demonstratie van de LASSIE 2 GHS printer.

  • Bel: 078 - 615 20 33
  • Start TeamViewer
  • Wacht op een ID code en een wachtwoord van Altec
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Aanvullende Informatie

Extra's Automatisch snijmes
Afmeting: Hoogte 261mm
Afmeting: Breedte 255mm
Afmeting: Lengte 275mm
Ethernet Ja
Connectiviteit USB,RJ-45(Option)
Printresolutie 300 dpi
Kleur printen Full color (CMY)
Max. Printbreedte 105mm
Max. Labelbreedte 112mm
Naam LASSIE 2

Productbeschrijving van "LASSIE 2"

LASSIE 2 is de full color oplossing van Altec om uw gevaarlijke stoffen te etiketteren volgens de nieuwe GHS / CLP verordening. Het printen van GHS labels was nog nooit zo eenvoudig ! Dankzij het ingebouwde knipmes kunt u meerdere label-formaten printen zónder labels te hoeven wisselen. Het LASSIE 2 systeem kan volledig aan uw wensen aangepast worden en kan desgewenst gekoppeld worden aan uw eigen bestaande database met stoffen of mengsels.

De volgende afmetingen kunnen geprint worden zonder labels te wisselen :

  • 75x24mm (o.a. voor 10ml potjes)
  • 75x32mm
  • 75x54mm
  • 105x75mm

Meer weten over etikettering volgens de GHS CLP norm? Surf naar www.ghs-etiketten.nl  of bel onze binnendienst voor een gratis en vrijblijvende demo van onze LASSIE 2 printer.

Voor grotere aantallen en formaten labels heeft Altec de LASSIE XL full color printer (bijvoorbeeld op vaten en pallets).

Downloads