Als u nog gebruik maakt van Dataprint versie 1.0 kunt u nu gratis upgraden naar Dataprint 1.1!

 Altec - Nieuws - Gratis DataPrint Upgrade

Download hier Dataprint versie 1.1. Mocht u er zelf niet helemaal uit komen, staan onze medewerkers uiteraard voor u klaar.

What's new in Dataprint 1.1

Altec - Nieuws - Dataprint voor WindowsDataprint 1.1

De ideale software om tekst op labels te printen. Samen met onze TTP printer heeft u met deze software een ware troef in handen. Het scherm laat precies zien wat u wilt printen. Zelfs als u meerdere labels naast elkaar print.

TTP catalogus labeldatabase
Nagenoeg alle labels die in onze TTP catalogus vermeld staan zijn out of the box te gebruiken in Dataprint.

- Versimpelde user interface
Onder het motto "De kunst van het weglaten", hebben we ervoor gekozen om de (bijna) niet gebruikte functies uit de menu balk te halen en tabbladen samen te voegen. Dit zorgt ervoor dat u niet zult verdwalen tussen functies die voor u niet van toepassing zijn.

 

- Layout doorzetten over alle labels
Bij het importeren van lijsten uit bijvoorbeeld Excel, kan het soms heel frustrerend zijn om elk label afzonderlijk te moeten voorzien of te controleren op juiste layout. Hiervoor is er een nieuwe functie in het leven geroepen. Met 1 druk op de knop kunt u de layout van het geselecteerde label doorzetten naar de volgende labels.

- Minor bug fixes
In elke software zijn natuurlijk schoonheidsfoutjes te vinden. Deze update zal het pareltje nog net iets verder oppoetsen met behulp van kleine bugfixes.