LabeLase 1000De Labelase 1000 is ontworpen als een normale desktop printer. Hij kan verbonden worden met de pc via de seriële poort of USB. De meegeleverde PRODUCER software laat u toe om zelf labels te ontwerpen en printen. De LabeLase voorziet hoogwaardige metalen tags van een bedrukking (bjvoorbeeld lineaire barcodes, 2D barcodes, logo´s of teksten) die tegen extreem robuuste omstandigheden bestand zijn. Denk hierbij aan hoge temperaturen of verzinkingsprocessen. De Labelase 1000 verwerkt rollen van 90-meter die individueel geperforeerd zijn en voorzien van een bevestigingsgat.

Eindelijk is er een oplossing voor het maken van uiterst duurzame tags die bruikbaar zijn in onder andere de metaal-industrie, verzinkerijen of raffinaderijen. De Labelase 1000 maakt het niet alleen voordelig om metalen tags te printen maar maakt het net zo eenvoudig als het printen van een etiket. Klik hier voor een demonstratie van de Producer software.

Als u zelf barcodes, productgegevens en logo's op metalen labels wilt printen, kunt u onze binnendienst om een gratis informatiepakket vragen.