Wat is Print & Protect?

Het komt vaak voor dat de bedrukking op labels bestand moet zijn tegen agressieve omstandigheden. Denk hierbij aan chemicaliën, wrijving, krassen en UV-straling. De oplossing is Print & Protect: een beprintbaar (zilverkleurig) label met daarnaast een transparant beschermlaminaat. Door dit beschermlaminaat na het printen op het label te bevestigen, blijft het label jarenlang lees- en scanbaar.

 

Vijf manieren om Print & Protect te gebruiken

Verschillende industrieën hebben verschillende wensen bij het gebruik van Print & Protect labels.
Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden.
 


 

 

Print & Protect (PNP)

Direct op de ondergrond (zelfklevend)

Print & Protect wordt zelfklevend in vele branches en toepassingen gebruikt, zoals typeplaatjes op uw producten. Ook is dit label zeer geschikt om assets en equipment te coderen.

     

PNP op RVS-316 plaatjes

Hangende oplossing

In bepaalde gevallen is het niet mogelijk om labels direct op een object te plakken. Om dit probleem te omzeilen bieden we een hangende oplossing door Print & Protect te combineren met
RVS-316 plaatjes.

 
     
 

PNP i.c.m. Chain Tag

Equipment, kettingen & touw

Codeer equipment, waaronder gereedschappen en tools, met de Altec Chain Tag. Deze robuuste tag is ontwikkeld in speciaal kunststof en te gebruiken in combinatie met Print & Protect labels. Ook met RFID beschikbaar.

     

PNP i.c.m. Fixing Tie Set

Indirecte bevestiging op leidingen

De Fixing Tie Set i.c.m. Print & Protect biedt een duurzame codering op leidingen en pijpen. Het label wordt niet direct op een leiding geplakt en is  hierdoor meer bestand tegen hitte. Daarbij is het label te vervangen, mocht dit nodig zijn.

   
     
   

Full-color Print & Laminate

Keuringen- en kalibraties

Bij onder meer keuringen en kalibraties is identificatie op basis van kleur een handig en veelvoorkomend fenomeen. Full-color Print & Laminate labels zijn duidelijk herkenbaar en blijven goed beschermd door het laminaat.

 


 

Hoe werkt Print & Protect?

 

 

Instructievideo Print & Protect

In deze korte instructievideo leggen we de vouw- en bevestigingsmethoden van Print & Protect uit.

 

 

Vraag de Print & Protect samplebox aan door onderstaand formulier in te vullen.