Reststoffen Energie Centrale

De REC is een hightech verbrandingsinstallatie gelegen in het havengebied van Harlingen. De centrale wekt elk jaar genoeg elektriciteit (16 Megawatt) op voor 40.000 huishoudens.

Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Reststoffen Energie Centrale B.V.

Altec Fixing Tie Set i.c.m. Print & Protect labels

De hightech verbrandingsinstallatie in het havengebied van Harlingen is een nieuw stuk van de centrale gaan voorzien van ID-nummers (KKS/ICS codes). Dit betekent dat zij op allerlei equipment in de centrale coderingen moeten gaan plaatsen. Om zeker te zijn dat deze coderingen voor jaren goed zichtbaar blijven, is gekozen om de Altec Fixing Tie Set in te zetten.

Dit is een hulpmiddel om labels indirect op bijvoorbeeld leidingwerk te bevestigen (zie foto's). Hier komt vervolgens een Print & Protect label op. Een zilverkleurig typeplaatje waar een beschermlaminaat overheen wordt geplakt. Deze twee middelen samen vormen een topcombinatie voor duurzame identificatie.

Aanvullende Informatie

Omschrijving Tag Extreem - Print&Protect
Naam Reststoffen Energie Centrale

Productbeschrijving van "Reststoffen Energie Centrale"

Dit project is in samenwerking met ALTEC industrial identification B.V. tot stand gekomen. Door nauw samen te werken met de betrokken mensen, kan er een maatwerk labeloplossing worden opgeleverd die voldoet aan specifieke wensen van de klant.

Bent u ook op zoek naar een labeloplossing?
Neem direct contact op:

T  078-615 20 33

E  info@altec.nl