Royal Smals

Royal Smals is een specialist in het verhuren van materieel voor de baggerindustrie en de grond- weg- en waterbouw. Ook beschikken zij over een vloot van pontons, beunbakken, splijtbakken en droge lading bakken.

Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


Royal Smals

Tag Extreem en Print & Protect labels

Om het management van dredging equipment verder te verbeteren, is Royal Smals labels gaan inzetten op hun rangeerterrein. Denk hierbij aan het identificeren van pijpstukken, buizen, pomphuizen en zandwaaiers. Dit doen zij door gegevens en barcodes te printen op Tag Extreem tags of op Print & Protect labels, afhankelijk van het type materieel.

Voor Print & Protect labels hanteren zij twee methoden. Enerzijds plakken zij het label op RVS plaatje, wat vervolgens aan een stuk materieel wordt bevestigd met RVS kabelbinder. Anderzijds wordt het direct op het betreffende product geplakt. Door de robuuste eigenschappen van Tag Extreem overleven deze tags grove omstandigheden, zoals weersinvloeden en wrijving tussen materialen.

Aanvullende Informatie

Omschrijving Tag Extreem - Print&Protect
Naam Royal Smals

Productbeschrijving van "Royal Smals"

Dit project is in samenwerking met ALTEC industrial identification B.V. tot stand gekomen. Door nauw samen te werken met de betrokken mensen, kan er een maatwerk labeloplossing worden opgeleverd die voldoet aan specifieke wensen van de klant.

Bent u ook op zoek naar een labeloplossing?
Neem direct contact op:

T  078-615 20 33

E  info@altec.nl