Smit & Zoon

Smit & zoon ontwikkelt en produceert vanuit Weesp en Amersfoort chemische grondstoffen welke worden verwerkt in leer voor bekende merken schoenen, auto’s, meubels, kleding en tassen.

Daarnaast hebben wij een belangrijk aandeel in de wereldwijde handel in plantaardige en dierlijke oliën. Onze klanten verwerken deze in de topmerken honden- en kattenvoer en in omega 3 visolie capsules. Ons hoofdkantoor staat in Weesp en in Nederland telt onze onderneming +/- 120 medewerkers. De kracht van Smit & zoon zit in de mensen die er werken. Professionals met passie, dagelijks bezig om een duurzame topprestatie aan onze klanten te leveren.
Contact opnemen

Wij bieden ook u graag een passende maatwerk oplossing. Onze adviseurs staan u graag te woord.


 

Binnen de laboratoria van Smit & zoon streven wij na een makkelijke en juiste codering van de monsters. Om dit te optimaliseren hebben wij gezocht naar een labelprinter welke samen kan werken met onze monster database.

 

"Voor speciale aanpassingen kunnen we altijd weer terecht bij Altec, welke dan op korte termijn met aanpassingen komen."

"Nicky Gommers - Quality Control Laboratory"

 

De oplossing bestaat uit een maatwerk software oplossing op basis van NiceLabel en de LASSIE 2 ghs printer.

  • De software wordt naar wens ingericht in overleg met de eindgebruikers om tot een zo passend mogelijk resultaat te komen.
  • De stickers zijn nauwelijks scheurbaar en zijn zeer duidelijk te bedrukken om de nodige informatie te laten zien en zijn bovendien chemicaliën bestendig.
  • De stickers zijn gemakkelijk in 1 keer te verwijderen.
  • De software is eenvoudig in gebruik en kan in eigen beheer worden onderhouden.

Aanvullende Informatie

Branche Laboratorium
Omschrijving Laboratorium labeling voor o.a. GHS
Naam Smit & Zoon

Productbeschrijving van "Smit & Zoon"

Deze oplossing is in samenwerking met ALTEC industrial identification B.V. tot stand gekomen. Door nauw samen te werken met de betrokken mensen, kan er een maatwerk oplossing worden opgeleverd die voldoet aan specifieke wensen van Smit & Zoon.

Bent u ook op zoek naar een oplossing voor het labelen van verschillende monsters en grondstoffen in uw laboratorium? Neem dan gerust contact op met onze binnendienst.

Tel: 078-615 20 33

Email: info@altec.nl