Labelprinters en labels voor industriële toepassingen

ATP Draagkoffer

Gebruik de ATP-300/600 Pro printer ook op locatie

Dezelfde printervaring op kantoor en buiten op locatie

Neem de ATP-300 Pro of ATP-600 Pro labelprinter eenvoudig mee op locatie met de ATP Draagkoffer. De draagkoffer is inclusief printer en verbruiksmaterialen erg goed te tillen en kan prima tegen een stootje. Door dezelfde printer op kantoor en buiten op locatie te gebruiken, is het mogelijk om altijd dezelfde labels te gebruiken.

Voldoende ruimte voor al je verbruiksmaterialen.

Je kunt een grote hoeveelheid verbruiksmaterialen meenemen naar je werk- of projectlocatie. in de bovenste opslagruimte is genoeg ruimte voor meerdere rollen labels en inktfolies.

Print labels direct vanuit de ATP Draagkoffer

De ATP Draagkoffer is geschikt om labels direct vanuit de koffer zelf te printen. Er zit een uitsparing in de achterzijde, waarmee de stroomkabel direct is aan te sluiten. Het is dus niet nodig om de printer uit de draagkoffer te halen.

In ontwikkeling: batterypack
Op dit moment is er een batterypack in ontwikkeling. Hiermee is de printer altijd en overal te gebruiken. Ook wanneer er geen stroomaansluiting in de buurt is.

Offerte aanvragen voor de ATP Draagkoffer?

Vraag de ATP Draagkoffer aan via onderstaand artikeloverzicht:

Artikelnr.ArtikelomschrijvingGeschikt voor
91003134ALTEC ATP DRAAGKOFFER COMPLEET ATP-300/600 Pro Aanvragen
Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Laat je adviseren over labelmaterialen, afmetingen en resistentie tegen chemicaliën, UV (buiten) of vuil. Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Laat je adviseren

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies