Labelprinters en labels voor industriële toepassingen

Kam Staalhandel

Plakkende en hangende labels op staal

Kam Staalhandel is een groothandel in stafstaal, balken, bandplaten, buizen en buiscomponenten. Al dit staal moet voor Kam Staalhandel zelf, maar ook voor de NEN 1090 certificering goed geregistreerd en traceerbaar zijn.

Hiervoor gebruikt Kam Staalhandel de Toughsurface Extreme (A261) labels. Dit is een plakkende oplossing op staal. Deze labels hebben een extreme kleefkracht waardoor het label jarenlang goed blijft plakken op de meest extreme oppervlakten, zoals roest. 

Naast plakkende labels gebruikt Kam Staalhandel ook een hangende oplossing. Dit zijn kunststof Industrial Tags (A182) in twee afmetingen, grote (70x140mm) en kleine (85x50 mm). Deze bevestigen ze bijvoorbeeld aan stalen balken.

Met de TTP-300 labelprinter print Kam Staal hun labels en tags met het bedrijfslogo, unieke nummers en contactinformatie van de klant. Hierdoor staan alle staalproducten overzichtelijk geregistreerd.

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Laat je adviseren over labelmaterialen, afmetingen en resistentie tegen chemicaliën, UV (buiten) of vuil. Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Laat je adviseren

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies