Labelprinters, labelsoftware en labels sinds 1969

KiesZon

Zonnepanelen coderen volgens de NEN-norm

KiesZon is een zonnestroombedrijf, gespecialiseerd in de realisatie van grootschalige zonnestroomprojecten op zowel dak als land. Deze zonnestroomprojecten moeten voldoen aan de geldende NEN-normen. Dit geeft aan dat alle onderdelen van de installatie gecodeerd moeten zijn. Van kabels tot omvormers. Hier is een Altec TTP-300E labelprinter voor aangeschaft. Deze universele printer kan voor de kabels wikkellabels (B427) en voor de omvormers typeplaten (B434) printen.

KiesZon gebruikte voorheen labels van een andere leverancier. Deze lieten snel los en de printers waren tijdrovend in gebruik. De Altec labels blijven jaren zitten en zijn daardoor duurzamer. Het zorgt voor een nog professionelere uitstraling. Dit benadrukt dat KiesZon een organisatie is die op elk detail let om de allerhoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Ook de TTP-300E labelprinter en de bijhorende labelsoftware zijn makkelijk te gebruiken. Hierdoor zijn de monteurs niet te lang bezig met de labels. Zij kunnen dit van te voren voorbereiden en hoeven daardoor ter plekke alleen de labels nog te bevestigen. Dit zorgt ook voor een veiligere werkomgeving bij het printen van de labels.

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies