Labelprinters, labelsoftware en labels sinds 1969

Lely Industries

Kleurcodering van gereedschappen op productielijnen

Lely Industries specialiseert zich in technologische oplossingen voor veehouders voor alle werkzaamheden in de stal. Van melken tot reinigen, alles kan door Lely Industries ingericht worden met gebruik van managementsystemen. Al 15 jaar lang gebruikt Lely Industries hier Altec labelprinters bij. Zo werd er al gebruikgemaakt van de TTP-300E labelprinter voor kabelcodering (B427 wikkellabels) en Print & Protect labels (B434/B7552).

Nu is Lely Industries ook overgegaan op ronde full-color labels. Deze printen zij met de Colorcube labelprinter. Zo kunnen ze met kleurcodering op gereedschappen aangeven bij welke productielijn deze horen. De gereedschappen zijn voor een bepaalde verbinding voorbereid en mogen dan niet elders ingezet worden. Door het gebruik van kleurcodering is dit op afstand al snel en makkelijk te zien.

Verder wordt er door middel van de codering geregistreerd aan wie en wanneer een gereedschap is uitgegeven. Lely Industries is ook van plan om het onderhoud met de labels te gaan registreren. Ook bakjes waar bouten en moeren in liggen krijgen een kleurcodering. Zodat ook deze producten bij de juiste lijn gebruikt worden. 

Kortom, kleurcodering maakt het productieproces een stuk overzichtelijker.

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies