Labelprinters, labelsoftware en labels sinds 1969

Multi Pilot Simulations

Kabel- en draadcodering in vluchtsimulatoren

MPS is gespecialiseerd in het bouwen van vluchtsimulatoren. Voor deze machines gebruikt MPS de ADS Sleeves (A267 krimpkousen) van Altec. Identificatie is van groot belang voor zowel het bouwen van de simulatoren als het geven van support en onderhoud.

Ieder onderdeel is dan makkelijk en snel traceerbaar. In het verleden werkte MPS met een draagbare labelprinter waarbij men elk label met de hand moest intypen. Erg tijdrovend en foutgevoelig. Hierdoor kwam MPS uit bij Altec voor een labelprinter die automatisch en snel achter elkaar de labels kan printen. Dit is de TTP-300E labelprinter geworden.

Met de TTP-300E print MPS krimpkousen in diverse afmetingen. Hiermee kunnen zij alle soorten kabels en draden identificeren. Voor directe bevestiging op draden, maar ook met behulp van een draagstrip op kabels.

Het grootste voordeel voor MPS is eenheid en snelheid in het printen van krimpkousen. Ook zorgt dit voor minder fouten. Een voorbeeld: ieder type vliegtuigsimulator heeft een data-bestand met alle coderingen. Met behulp van de Dataprint software wordt al deze data in één keer geladen en op de krimpkousen geprint. Met één printopdracht heb je alle benodigde krimpkousen in handen.

Daarnaast print MPS met diezelfde TTP-300E printer magneetband (A103) voor coderingen in het magazijn. Doordat deze printer met vele labels overweg kan, is een extra printer niet nodig.

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies