Printers en labels sinds 1969

NEP Nederland

Full-color assetcodering

NEP Nederland is een internationale outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. Hier is een arsenaal aan apparatuur en materieel bij nodig. Om dit alles overzichtelijk te houden heeft NEP Nederland besloten om haar apparatuur en materieel te coderen. Dit zorgt ervoor dat alles geregistreerd is om kwijtraken te voorkomen. 

Hierbij is gekozen om met full-color labels te gaan werken. Dit zorgt voor een extra codering op de labels, kleurcodering. Materialen en apparatuur zijn met kleur op afstand sneller te herkennen. Dit maakt het beheer bij NEP Nederland een stuk overzichtelijker.

Verschillende audiovisuele producten krijgen een codering. Bijvoorbeeld kisten en kabels. Dit vraagt om meerdere soorten labels. In dit geval gaat het om full-color Print & Laminate en full-color wikkellabels.

NEP Nederland heeft ervoor gekozen om te werken met full-color Print & Laminate (A328) en full-color wikkellabels (A328). De P&L labels zijn typeplaten met een beschermlaminaat. Dit laminaat bevestig je eenvoudig op het label door de vouwconstructie in het label. Bij wikkellabels wordt het transparante gedeelte over de bedrukking heen gewikkeld, waardoor hierdoor het label extra duurzaam en beschermd blijft. Beide soorten labels printen zij met de Colorcube labelprinter.
 

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies