Labelprinters en labels voor industriële toepassingen

Nijhuis Bouw

Identificatie van gereedschappen en materieel

Nijhuis Bouw B.V. is een bouwbedrijf met een eigen materieeldienst voor het onderhouden, repareren en installeren van bouwplaatsinstallaties en op projecten. Nijhuis Bouw graveerde altijd de unieke nummers in de gereedschappen en materieel. Dit was slecht af te lezen en dit leidde regelmatig tot fouten.

Om hier verandering in te brengen is men gaan kijken om labels te gaan gebruiken. Ze kwamen bij Altec uit via referenties die ze doorkregen in de bouwsector. 

Nijhuis Bouw heeft gekozen voor Print & Protect (B434/B7552) labels. Dit zijn typeplaten met een beschermlaminaat. Dit laminaat beschermt de labels op gereedschappen en materieel in de industriële omgevingen. Voor het gereedschap zetten ze de afmeting 30x12 mm in. Voor het grotere materieel 48x89 mm.

Met de TTP-300 labelprinter in combinatie met NiceLabel Express software print Nijhuis Bouw hun bedrijfslogo, unieke nummers, artikelomschrijvingen en QR-codes. Dit maakt alle gereedschappen en het materieel traceerbaar en duurzaam geïdentificeerd.
 

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Laat je adviseren over labelmaterialen, afmetingen en resistentie tegen chemicaliën, UV (buiten) of vuil. Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Laat je adviseren

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies