Labelprinters, labelsoftware en labels sinds 1969

Oostingh

Volledige traceability van materialen tijdens bouwprojecten

Bij Oostingh realiseren ze staalbouwprojecten van eerste ontwerp tot en met oplevering. Zij waren op zoek naar nieuwe manieren van coderen tijdens verschillende productieprocessen. Dit kwam mede voort uit het kunnen voldoen aan de NEN-1090 eis van volledige traceability van materialen. Toen kwamen zij bij ons de mogelijkheid tegen om barcodes in te zetten tijdens het gehele conserveringsproces.

Industriële tags en straalcards
Bij binnenkomst krijgen basismaterialen een tag, zodat direct duidelijk is welk materiaal bij welk project hoort. De tags verwijderen ze bij het verwerken (zagen of lassen) van deze materialen. De tags worden dan vervangen door straalcards. Vervolgens gaan alle materialen door een straalmachine en aansluitend worden ze in de juiste kleur gespoten. Na dit proces verwijderen ze het laminaat van de straalcard en verschijnt er een duidelijk lees- en scanbare bedrukking.

,,In een productie proces op hoog niveau zoals wij bij Oostingh uitvoeren is een goede registratie en traceerbaarheid van de materialen onmisbaar.
Dankzij de tags van Altec kan Oostingh hier voor ieder project aan voldoen."

KeesJan Nieuwenhuis  - Directeur

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies