Labelprinters, labelsoftware en labels sinds 1969

UMCG

Medische materialen en apparatuur coderen

Het UMCG heeft al diverse LASSIE2 Plus printers van Altec in hun laboratoria staan. Hierop volgend is besloten om een TTP-300E labelprinter van Altec aan te schaffen. Hiermee gaan ze alle medische materialen en apparatuur binnen het ziekenhuis identificeren. Het UMCG werkt voor het beheer hiervan met Ultimo. De Ultimo code (als QR-code) én het UMCG logo wordt vervolgens door middel van NiceLabel software op de labels geprint.

Medische materialen en apparatuur worden intensief gebruikt door medewerkers. Dit vraagt dus om een duurzaam en slijtvast label. De keuze is hierdoor gevallen op Print & Laminate (A134) labels. Deze asset-labels hebben een transparant laminaat. Deze beschermt de bedrukking tegen wrijving, slijtage en vettige handen. Maar ook tegen eventuele chemicaliën die gebruikt worden bij het schoonmaken.

Hierdoor gaat het label door de sterke kleefkracht en de beschermde bedrukking jaren mee. Men hoeft de medische middelen en apparatuur maar één keer te coderen en heeft hierdoor alles geregistreerd staan.

Projectfoto's

Deze labelmaterialen zijn gebruikt in dit project

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies