Labelprinters en labels voor industriële toepassingen

ICP-410

Razendsnelle en industriële cardprinter

Card printer voor industriële cards

De ICP-410 is een compacte cardprinter en vooral inzetbaar voor bedrijven die aan oppervlaktebehandeling doen. Met de ICP-410 print je namelijk eenvoudig onze PaintCards en WetPaintCards. Dit zijn flexibele cards met een speciaal beschermlaminaat die bestand zijn tegen chemische voorbehandeling, stralen, poedercoaten en natlakken. Zo zorg je met deze printer dat je zelfs tijdens het stralen of poedercoaten jouw materialen kan identificeren.

De ICP-410 is de succesvolle opvolger van de ICP-400.

Identificatie tijdens het conserveren
Dankzij de netwerkinterface van de ICP-410 kun je de printer vanuit meerdere werkstations bedienen. Zo hoef je niet op elke werkplek een printer te plaatsen. En wil je rechtstreeks printen vanuit jouw bedrijfssysteem? Bijvoorbeeld omdat je automatisch barcodes of QR-codes wil printen vanuit de data uit jouw tekenpakket? Met onze software regelen wij dit zo voor je. Op die manier krijg je altijd grip op de identificatie tijdens het proces van conserveren. 

De ICP-410 heeft een print resolutie van 300 DPI. Dit wil zeggen dat op elk 2,54 cm (1 inch) 300 puntjes gedrukt kunnen worden. Dit zorgt voor een haarscherpe bedrukking op jouw cards. 

Bezoerspasjes
De ICP-410 leent zich ook uitstekend voor (full-color) bezoekerspasjes. Zo kun je cards printen en uitgeven met het bedrijfslogo, bezoekgegevens en eventueel een pasfoto.

Binnen 1 werkdag reactie     Al 15000 labelprinters actief in de markt

Handig om te weten over de ICP-410 Card printer

Geschikte labelmaterialen Bekijk labels voor ICP-410
Hoge printresolutie300 DPI
Kleurmogelijkheden1 kleur / Full-color
Materiaalhoogte85 mm
Materiaalbreedte54 mm
AansluitingenUSB & Ethernet
OptioneelICP-410 Cleaning kit

ICP-410

Deze labels kun je printen met de ICP-410

Overzicht van labelmaterialen die geschikt zijn voor de Altec ICP-410.

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Laat je adviseren over labelmaterialen, afmetingen en resistentie tegen chemicaliën, UV (buiten) of vuil. Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Laat je adviseren

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies