Meer dan 50 jaar printers en labels

Textiel- en kledinglabels

Permanente of tijdelijke identificatie op kleding

  1001 soorten labels  Volgende werkdag in huis  Gratis support & templates  Al 50+ jaar expertise

Bedrijfskleding komt waarschijnlijk ook in jouw organisatie voor: jassen, overalls, werkbroeken, sweaters of polo’s. Dan is het waardevol om deze kledingstukken te coderen met textiel labels. Waarom? Zo kun je precies achterhalen waar kleding zich bevindt of wie het in bezit heeft. Ook is bij te houden wanneer bedrijfskleding aan vervanging toe is.

Textiel labels printen en daarna bedrukken met de Altec HeatPad

Ontwerp het label met een bedrijfslogo in combinatie met een omschrijving, nummer en/of barcode. Print vervolgens het benodigd aantal textiel labels. Deze labels zijn speciaal ontwikkeld voor het bedrukken van textiel. Dan is het enkel nog een kwestie van de labels permanent hechten met de Altec HeatPad. Daarna is je bedrijfskleding altijd herkenbaar door een goed leesbaar label.

Tijdelijke kledinglabels printen

Je kunt bezoekers eenvoudig registreren met behulp van het verwijderbare kledinglabel. Dit zilvergrijze label print je eenvoudig met een Altec labelprinter en is eenvoudig aan te brengen bij een bezoeker. Het label is na afloop probleemloos weer te verwijderen. 

Gratis samples aanvragen van textiel- en kledinglabels

Altec samplepakketVraag gratis samples aan van de verschillende soorten en afmetingen labels voor textiel- en kleding identificatie. Of maak een (online) afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Labelmaterialen

Permanente en tijdelijke/verwijderbare labels voor kleding en textiel.

Voorbeelden van textiel labels

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies