Labelprinters en labels voor industriële toepassingen

Cultuur

Hoe is de sfeer binnen Altec?

Altec heeft een professionele maar ook informele bedrijfscultuur. Het bespreken van de identificatiemogelijkheden speelt zich niet vaak af in directiekamers maar direct tussen de gebruikers en de medewerkers van Altec. Je komt bij Altec geen stropdassen tegen, alleen medewerkers met kennis over de printers, software en labels.

Gezellige sfeer op de werkvloer en leuke uitjes!

Er heerst altijd een leuke en gezellige sfeer op de werkvloer. Maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld bij het organiseren van bedrijfsuitjes. Iedereen gaat goed met elkaar om en dat maakt onze uitjes altijd een groot succes!

Al onze mensen krijgen training in labels printen

Van het management tot aan het magazijn, iedereen krijgt een training van de productmanager en wordt regelmatig bijgepraat over de nieuwste printers en labels. Daarnaast krijgen medewerkers gelegenheid om zich met opleidingen en cursussen te blijven ontwikkelen.

Iedere verkoopmedewerker een eigen specialisme

Iedere verkoopmedewerker bij ons heeft een eigen specialisme. Bijvoorbeeld voor oppervlaktebehandeling, rental, heavy duty en laboratoria en ziekenhuizen. Zo kan diegene sneller bepalen wat de beste printoplossing is voor jouw vakgebied.

Wij geloven in de fitheid van medewerkers

Sport wordt gestimuleerd en uitjes zijn dan ook vaak sportuitjes. Maar ook in de pauzes wordt er fanatiek getafeltennist, gewandeld en gevoetbald. Stappen worden fanatiek bijgehouden en hierin is Altec ook de samenwerking aangegaan met a.s.r. Vitality. Gezonde en sportieve medewerkers zorgt ervoor dat iedereen goed in zijn of haar vel zit en dit straalt ook uit in het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Kleine kanttekening: uiteraard is er altijd ruimte om toch even die gezonde voornemens opzij te zetten. Vaak gebeurt dit op de vrijdag wanneer er lekker eten wordt besteld en een borrel in de middag. Al kunnen veel mensen zich óók dan niet inhouden om toch weer te gaan tafeltennissen. 

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Laat je adviseren over labelmaterialen, afmetingen en resistentie tegen chemicaliën, UV (buiten) of vuil. Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Laat je adviseren

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies