Labelprinters en labels voor industriële toepassingen

Stage lopen bij Altec

Bij Altec maken wij graag een plekje vrij voor enthousiaste stagiares die kennis willen maken met het bedrijfsleven. Of je je nu wil oriënteren, jouw eerste stappen gaat zetten met een meewerkstage of je juist vastbijt in een afstudeeronderzoek. Bij ons kan je terecht op het gebied van Magazijn, Administratie, Inkoop, Support, Sales, Marketing en Support & Development. Lijkt dit je wat? Of wil je eerst met ons kennismaken om de bevestiging te krijgen dat wij écht het leukste bedrijf zijn van Papendrecht en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 078 615 2033 of een mailtje te sturen naar Christien.  

Als je leert van wat je interesse heeft en doet wat je leuk vindt, wordt het een stuk eenvoudiger om je stage met plezier te volgen én af te ronden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de stage aansluit bij jouw wensen en leerdoelen. Wil je meer weten over hoe het is om bij Altec stage te lopen? Lees dan hieronder de ervaringen van de stagiaires die je voorgingen, of leer alvast ons team kennen! 

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Laat je adviseren over labelmaterialen, afmetingen en resistentie tegen chemicaliën, UV (buiten) of vuil. Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Laat je adviseren

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies