Labelprinters en labels voor industriële toepassingen

Support

Ondersteuning op printers, software en labels

Heb je vragen over je labelprinter, software of labels? Dan helpen we je natuurlijk graag verder. Ons support-team zit op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur klaar om je bij te staan en is te bereiken via support@altec.nl of 078 - 615 20 33.

Is er een support-medewerker beschikbaar, dan helpen we je direct op afstand, anders streven we er naar dezelfde dag nog terug te bellen.

Liever zelf op zoek naar een oplossing?
Bekijk de handige FAQ met veelvoorkomende vragen en oplossingen of vind drivers en software bij downloads.

 

Direct online een support-ticket indienen?

Als je op werkdagen voor 15.00 uur een ticket indient, kunnen we deze dezelfde dag nog beantwoorden.

Hoe kunnen we je bereiken?
Beschrijf het probleem of stel een vraag
Alle velden met een sterretje (*) zijn nodig om support te kunnen geven.

Labeladvies

Je wil beginnen met het coderen van bijvoorbeeld kabels, apparatuur of materialen. Dan heb je een aantal dingen nodig: een labelprinter, software, labels en inktfolie.

Om goed van start te gaan adviseren onze labelspecialisten graag welke combinatie van materialen het meest geschikt is voor jouw labeltoepassing(en). Bekijk alvast welke labelmaterialen je kunt gaan gebruiken.

Naar labelmaterialen

Installeren

Op het moment dat je een Altec printer met de nodige toebehoren afneemt, komen we het systeem bij jullie op locatie installeren. Hierbij sluiten we de printer aan, laten zien hoe je labels en inktfolie installeert en we lopen de software rustig door.

Zodra we vertrekken weet je genoeg om eigenhandig aan de slag te gaan met het printen van labels.

Ondersteunen

Na verloop van tijd kan het voorkomen dat je vragen hebt of tegen een probleem aanloopt. Of misschien heb je hulp nodig bij het instellen van een nieuw label.

Om je hierbij te ondersteunen zit er bij ons een support-afdeling klaar. Hierdoor kunnen we vaak direct al te hulp schieten. Is iedereen in gesprek? Dan voeren we een support-ticket in om je dezelfde dag nog terug te bellen.

We doen er alles aan om je snel (weer) aan het printen te krijgen.

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Laat je adviseren over labelmaterialen, afmetingen en resistentie tegen chemicaliën, UV (buiten) of vuil. Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Laat je adviseren

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies