Printers en labels sinds 1969

Industrie

Maak onderhoud visueel zichtbaar met labels

Produceer chemische stoffen en materialen zo veilig mogelijk 

Dit doe je door visuele identificatie toe te passen. Het bekendste voorbeeld hiervan is veiligheidssignalisatie. Maar een minstens zo belangrijk onderdeel is identificatie tijdens onderhoud.

Codeer onder meer machines, leidingen, kleppen en appendages met onderhouds- en technische informatie. Het labelassortiment is ontwikkeld voor onder meer:

  • Procesindustrie
  • Maakindustrie
  • Voedingsindustrie

Dit voer je snel en eenvoudig uit met een Altec labelprinter. De labels zijn resistent tegen chemicaliën en zwaar industriële omgevingen. Ook blijven ze jarenlang goed leesbaar. De labels zijn er in zelfklevende en hangende varianten, afhankelijk van de situatie. Zo is voor iedereen altijd duidelijk wat de onderhoudsstatus is van componenten.

Lockout / Tagout

Voer Lockout / Tagout snel, veilig en simpel uit met het Altec Lockout / Tagout systeem. Met de gebruiksvriendelijke software heb je volledige controle. Print opvallende tags met onderhoudsinformatie en beheer vergrendelingsmiddelen. Ook de status van ieder onderhoud is volledig inzichtelijk. We geven kosteloos advies over de aanpak en inrichting.

Labeltoepassingen in de industrie

Vragen over labels

Hulp nodig bij het vinden van een label?

Op werkdagen bellen we je binnen 24 uur terug voor een passend labeladvies.

Zelf een label vinden?

Persoonlijk labeladvies?

078 - 615 20 33

Terugbelverzoek

persoonlijk advies